Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 30 april 2013

Tennisser promoot Galaxy via zijn iPhone

De Spaanse tennisser David Ferrer doet een Oprah’tje op Twitter. De topsporter deelde via het sociale netwerk hoe blij hij was met zijn nieuwe Galaxy-smartphone. Zoals je waarschijnlijk al geraden had maakte hij daarbij een inmiddels klassieke fout, hij verzond de tweet via zijn iPhone.

Ferrer is niet de eerste celebrity die voor waarschijnlijk veel geld zeer positief tweet over smarphones en tablets. Oprah Winfrey plugde via haar iPad de Microsoft Surface en hitzangeres Alicia Keys maakte enkele maanden terug een vergelijkbare fout nadat ze haar naam aan Blackberry had verbonden.

Ferrer liet via zijn iPhone weten erg blij te zijn de Galaxy en zich met S health op te maken voor het toernooi.

David Ferrer speelt aanstaand weekend op een tennistoernooi waar Samsung sponsor van is. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Koreanen de tennisser wat dollars hebben toegestopt in ruil voor een positieve tweet.

De tweet is nog niet verwijderd of vervangen door een tweet die vanaf een Samsung-toestel is verzonden. Ferrer rept er zelf met geen woord over. Samsung lijkt ook geen aandacht te besteden aan het incident. De maker van grote plastic smartphones kan zich troosten met de gedachte dat negatieve aandacht ook aandacht is.

Reageer op artikel:
Tennisser promoot Galaxy via zijn iPhone
Sluiten