Tennisser promoot Galaxy via zijn iPhone

13 reacties

De Spaanse tennisser David Ferrer doet een Oprah’tje op Twitter. De topsporter deelde via het sociale netwerk hoe blij hij was met zijn nieuwe Galaxy-smartphone. Zoals je waarschijnlijk al geraden had maakte hij daarbij een inmiddels klassieke fout, hij verzond de tweet via zijn iPhone.

Ferrer is niet de eerste celebrity die voor waarschijnlijk veel geld zeer positief tweet over smarphones en tablets. Oprah Winfrey plugde via haar iPad de Microsoft Surface en hitzangeres Alicia Keys maakte enkele maanden terug een vergelijkbare fout nadat ze haar naam aan Blackberry had verbonden.

De tennisser liet via zijn iPhone weten erg blij te zijn met zijn Galaxy.
Ferrer liet via zijn iPhone weten erg blij te zijn de Galaxy en zich met S health op te maken voor het toernooi.

David Ferrer speelt aanstaand weekend op een tennistoernooi waar Samsung sponsor van is. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Koreanen de tennisser wat dollars hebben toegestopt in ruil voor een positieve tweet.

De tweet is nog niet verwijderd of vervangen door een tweet die vanaf een Samsung-toestel is verzonden. Ferrer rept er zelf met geen woord over. Samsung lijkt ook geen aandacht te besteden aan het incident. De maker van grote plastic smartphones kan zich troosten met de gedachte dat negatieve aandacht ook aandacht is.

Reacties

13 reacties
 • Profielfoto
  iPredict

  Wat een eerverslappende acties van die celebs

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Wat een domme actie…! Dat je je daarvoor leent en dan ook nog zulke fouten maakt… #fail

 • Profielfoto
  IcyDragon68

  Dit is geen fout, dit moet opzettelijk gedaan zijn. In ieder geval zou ik dat doen als Samsung mij vraag om positief te gaan tweten over de Galaxies. Maar ja, hun zeiden niet hoe en met welk toestel. Lol.

 • Profielfoto
  Yggdrasil

  Kan dat niet gewoon een iPod touch zijn? Ik merkte vroeger op dat bv. op Facebook mensen met een iPod touch ook het onderschrift kregen ‘via Facebook for iPhone’. Later werd dat natuurlijk ‘via Mobile’.

 • Profielfoto
  Absrnd

  Zo zie je maar, dat voor een beetje cash, iedereen een media slet wordt:)
  (alsof hij dat nog nodig heeft)
  .
  .
  .
  [edit]
  wat een heerlijk woord…Media Slet:)

 • Profielfoto
  Verwijderen

  Triest dat Samsung mensen moet omkopen om hun te laten zeggen dat ze blij zijn met die producten.
  Ik doe het uit vrije wil! Ik ben heel blij met mijn iPhone 5 en iPad 2!!! @apple

 • Profielfoto
  THX-1138

  Ach wat maakt ’t allemaal uit. Als ik een telefoon heb van merk X en merk X doet ’t erg slecht in de markt, dan is voor mij de belangrijke vraag: Werkt merk X voor mij goed? Kan ik er alles mee doen wat ik wil? Als ik die vraag met ja kan beantwoorden, interesseert het mij helemaal niets wat merk Y doet.

  Als je je laat beïnvloeden door het Twittergedrag van een stelletje bekende stakkers dan zegt dat meer over jezelf dan over die stakkers.

 • Profielfoto
  essiw

  ik blijf het jammer vinden dat dit bij vele reclamestunts gebeurt (snappen doe ik het wel), nu weet je nooit meer wat een bekendheid echt vind, want hij zak er toch wel geld voor gekregen hebben.

 • Profielfoto
  sedikit

  Is dit nieuws? Misschien doet Apple het geraffineerder, met kerkdiensten (de Keynotes) en zo. Wat maakt het allemaal uit. Dat gedoe over Samsung en Apple. En het afgeven op alles wat met Samsung te maken heeft, begint wel erg afgezaagd te worden. Soms denk ik dat sommige mensen daar ontzettend geil van worden, het streelt het eigen ego.

 • Profielfoto
  Thomas18NL

  ik blijf het jammer vinden dat dit bij vele reclamestunts gebeurt (snappen doe ik het wel), nu weet je nooit meer wat een bekendheid echt vind, want hij zak er toch wel geld voor gekregen hebben.

  Lekker boeiend wat een “bekendheid” vind..

  De meeste “bekendheden” zijn 30+ en snappen toch niets van techniek, dan is een iPhone perfect.

 • Profielfoto
  Afroman

  Je kan toch ook een foto maken van je nieuwe telefoon met je oude telefoon? Hoe moet je anders twitteren?:/

 • Profielfoto
  essiw

  @Thomas, ik denk dat hier heel veel mensen het erg boeiend zouden vinden om te weten wat Steve Jobs vind. En als mensen het niet boeide, dan hebben reclamestunts met bekendheden ook geen zin;)

 • Profielfoto
  recoiller

  De merkwaarde van bekende personen is veel groter dan je zou verwachten. Ik denk dat als een Messi met zijn 40.000.000 volgers aan geeft dat hij een Samsung gebruikt, Samsung dat terug gaat zien in de verkoopcijfers. Dat het werkt is ook wel bewezen anders zouden merken er geen geld in steken.