Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 23 april 2013
Leestijd: 1 minuut

Schikking ‘antennagate’ uitbetaald

Antennagate, dat is even geleden. In 2010 kwamen antenneproblemen met de iPhone 4 aan het licht. Als de telefoon op een bepaalde manier vastgehouden wordt, neemt de signaalsterkte af of viel het bereik weg. Een aantal Amerikanen startten een collectieve rechtszaak en kregen een schikkingsbedrag van $15 toegewezen.

Het lijkt erop dat Apple is begonnen aan het uitbetalen van de compensatie. Diverse consumenten melden aan 9to5Mac een cheque van $15 te hebben ontvangen. Niet iedereen kreeg de $15 aangeboden, alleen Amerikaanse kopers die hun claim via een speciale website indienden en geen gebruik maakten van de gratis bumper, hebben recht op de $15.

Consumenten in Nederland konden ook een gratis bumper verkrijgen. Het is in onze land niet tot een collectieve rechtszaak gekomen. Steve Jobs reageerde destijds op het ontvangstprobleem van de iPhone 4 door te stellen dat geen enkele smartphone perfect is. Bezoekers van OneMoreThing.nl waren tevreden over de manier waarop Apple ‘antennagate’ heeft opgelost.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Schikking ‘antennagate’ uitbetaald
Sluiten