Resultaten Apple Q2 2013 op 23 april

7 reacties

We hadden het er vandaag al kort over in OMT Café: de kwartaalcijfers over het tweede kwartaal die Apple die binnenkort bekend gaat maken. Het moment waarop we kunnen zien of het echt minder gaat met Apple of dat er slechts sprake is van een negatief sentiment in de markt.

Zojuist heeft Apple officieel bekend gemaakt wanneer het de cijfers over Q2 naar buiten komen. Namelijk op dinsdag 23 april om 23 uur Nederlandse tijd. OMT doet er in ieder geval rechtstreeks verslag van.

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  verwijderd-profiel

  Hopelijk gaat daarna de koers weet omhoog!

  En met die laatste zin wordt bedoeld OMTLive?:)

 • Profielfoto
  Raymon Mens

  Waarschijnlijk een liveblog.

 • Profielfoto
  verwijderd-profiel

  Nice.

 • Profielfoto
  Bonte

  Zelfs goed nieuws zal de koers niet omhoog duwen vrees ik, er is een erg negatief sentiment voor het Apple aandeel. Eigenlijk zou Apple nu aandelen moeten kopen, het aandeel heeft nog nooit zo laag gestaan in vergelijking met de winst die ze maken, zelfs niet toen het maar $7 stond.

 • Profielfoto
  bart87

  Dit moet natuurlijk Q1 zijn. We zijn pas net begonnen aan Q2!

 • Profielfoto
  jhsoree

  @ Bart87: klik eens op de link van het woord ‘officieel’… Apple heeft een gebroken boekjaar.

 • Profielfoto
  Verwijderen

  Zelfs goed nieuws zal de koers niet omhoog duwen vrees ik, er is een erg negatief sentiment voor het Apple aandeel. Eigenlijk zou Apple nu aandelen moeten kopen, het aandeel heeft nog nooit zo laag gestaan in vergelijking met de winst die ze maken, zelfs niet toen het maar $7 stond.

  Als (en ik benadruk ALS) er goed nieuws komt dan zou juist omdat er z’n negatief sentiment is/was de koers juist extreem omhoog gaan. Omdat door goede resultaten in een klap alle twijfels worden weggevaagd (Dat betekent niet dat die nooit meer kunnen terugkomen).
  Ik verwacht echter geen “goede” resultaten. Alhoewel ik wel van mening ben dat de huidige koers bij een veel lagere winst hoort dan dat nu verwacht wordt.