Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 10 april 2013

Popup Apple museum duikt op

Het Nederlandse Apple Museum heeft sinds kort haar onderkomen gevonden in een heus museumdorp. In de VS pakken ze het anders aan, daar is een rondreizend Apple-museum opgedoken. Het museum werkt volgens het popup-principe, iedere paar dagen reist het naar een andere locatie in de VS.

In het museum is, net als in het Nederlandse museum, een blik te werpen op de historie van het merk Apple. Het popup museum vertelt het verhaal van Apple in chronologische volgorde. Door middel van oude hardware wordt het hele Apple-verhaal van de garage tot iPhone-lancering in beeld gebracht.

Het popup-museum is ongeveer 500 vierkante meter groot. Op de muren staan quotes als “Good artists copy but, great artists steal”. Momenteel staat het museum in een winkelcentrum in een kleine stad in de buurt van Atlanta. Een kijkje nemen kan toch, blog 512pixels.com plaatste een uitgebreide fotoreportage.

Reageer op artikel:
Popup Apple museum duikt op
Sluiten