Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 16 april 2013

Overval iCentre in Opsporing Verzocht

Op een rustige zaterdagochtend in maart werd iCentre aan de Grotestraat in Ede overvallen. Een groep van zeven daders maakte een flink aantal iPhones buit. Er is nu, bijna een maand later, nog geen spoor van de daders. Daarom is de zaak vanavond te zien in het programma Opsporing Verzocht.

Om de daders te vinden, gaat de politie een landelijke getuigenoproep doen. Vorige week vrijdag waren medewerkers van het programma in de winkel om een reconstructie van de overval te maken. Vanavond is deze vanaf 21.30 uur te zien op Nederland 1.

De daders zijn vermoedelijk van Oost-Europese afkomst. In het programma worden ook beelden getoond van een diefstal bij een computerwinkel in Wageningen. Hierbij ging het om vijf verdachten, afkomstig van vermoedelijk dezelfde dadergroep.

Get Microsoft Silverlight

Reageer op artikel:
Overval iCentre in Opsporing Verzocht
Sluiten