Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 20 april 2013

Ontwerp de MacBook voor koning Willem

Een waanzinnige prijs, waarvan wij vinden dat een creatieve OMT’er deze gewoon moet winnen: iCentre en Uncover organiseren een wedstrijd waarbij jij een koninklijke backlight ontwerpt voor een MacBook Pro die aan koning én Apple-fan Willem-Alexander zal worden aangeboden.

Uncover legt MacBookschermen onder de lasercutter om het standaard lichtgevende Apple-logo te veranderen in een uniek lichtgevend kunstwerk. Aanstaande donderdagavond zal Victor van Uncover in OMT LIVE laten zien hoe dit in z’n werk gaat, maar om te winnen moet jij nu aan de slag, want de deadline is aanstaande dinsdag! Lees verder om erachter te komen hoe je deelneemt én wat jij kunt winnen.

Dankzij de schermverlichting wordt het hele ontwerp aangelicht.

Om te winnen moet je nu wel alles waar je mee bezig bent neerleggen en aan de slag. De deadline is namelijk aanstaande dinsdag. Een jury kiest de dag erna de tien mooiste ontwerpen uit, zodat ze onmiddellijk gerealiseerd kunnen worden. Zaterdag 27 april worden de tien in kunstwerken veranderde MacBooks voor drie dagen tentoongesteld in een speciale Royal Backlight Gallery in de Bijenkorf in Amsterdam.

Uit deze tien MacBooks wordt vervolgens één design gekozen om aan de kersverse koning te worden aangeboden tijdens de festiviteiten rond de troonswisseling. De ontwerper van dit design mag naast deze koninklijke eer ook een design naar keuze laten laseren in een eigen MacBook. Een prijs met een waarde van net geen zeshonderd euro.

Alle details inclusief de spelregels lees je hier. Succes!

Onze aanstaande koning mag uiteraard ook zelf meedoen…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ontwerp de MacBook voor koning Willem
Sluiten