Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 18 april 2013

Nieuwe Amac in Gouda opent 20 april

Inwoners van Gouda en omgeving moeten momenteel voor de dichtstbijzijnde Apple Premium Reseller naar Rotterdam of Delft. Vanaf 20 april gaat dat echter veranderen, die zaterdag opent een nieuwe Amac-vestiging in de stad van de Goudse kaas. Gouda wordt de 22e Amac Store in Nederland.

De Amac winkel is gevestigd aan de Kleiweg, rechts naast de Hema, en is ruim 140 m2 groot. Het assortiment bestaat, zoals bij alle Amac-winkels, uit zowel Apple-producten als accessoires. Om de opening te vieren, geeft de nieuwe APR in Gouda op zaterdag 27 april een korting van 10% op alle voorradige Apple Mac’s, iPod’s en accessoires. Alleen de iPad en iPhone zelf zijn uitgezonderd.

De buitenkant van Amac Gouda.

Amac wilde al langer een filiaal in Gouda openen, echter kon men al enkele jaren geen geschikt winkelpand vinden. In het pand aan de Kleiweg 12 zat voorheen een jurkenwinkel. Na vertrek van de vorige huurder zag de APR zijn kans schoon om ook in de kaasstad een filiaal te openen.

Medewerkers leggen momenteel de laatste hand aan de binnenkant van de nieuwe APR.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe Amac in Gouda opent 20 april
Sluiten