Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 29 april 2013

Nieuwe Macs op WWDC?

Vorig jaar kondigde Apple op WWDC de nieuwe MacBook Pro met Retina-display aan. Ook dit jaar wordt weer een refresh van de MacBooks verwacht. De voornaamste veranderingen zullen hardwarematig zijn. Dit blijkt uit een rapport van analist Ming-Chi Kuo van KGI Securities waar Macrumours de hand op wist te leggen.

Volgens Kuo zullen de ‘mid 2013’ MacBooks gebaseerd worden op de laatste generatie Intel Haswell-processoren. De productie van deze MacBooks zou eind mei opgeschaald worden. Eerder gingen er geruchten dat Apple alle niet-Retina MacBook Pro-modellen zou schrappen, nu lijkt dit echter toch niet het geval. Zowel de MacBook Pro, Air als Retina zullen volgens de analist een update krijgen.

Kuo verwacht dat de nieuwe MacBook Pro en Air snel na WWDC leverbaar zullen zijn, de Retina-versie zal iets langer op zich laten wachten. Overweeg je een nieuwe MacBook te kopen? Dan loont het wellicht om af te wachten wat Apple gaat aankondigen tijdens de WWDC-keynote op 10 juni.

Er zijn nog geen signalen dat Apple een nieuwe Mac Pro zal presenteren op WWDC. Als we alle geruchten moeten geloven, zal Apple zowel een nieuwe iPhone als OS X als iOS als MacBooks tijdens WWDC 2013 presenteren. De Keynote-presentatie kan dan wel eens de volste WWDC-keynote ooit worden.

Reageer op artikel:
Nieuwe Macs op WWDC?
Sluiten