Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 3 april 2013

Macworld 2014 eind maart ipv begin februari

“Nee, sorry schat. Vanvond niet, dan is er voetbal op TV.” Het is een bekende en veelgehoorde reden om iets uit te stellen. Een soortgelijke situatie doet zich nu voor bij Macworld. Onder andere de American footballfinale Super Bowl heeft de organisatie van het grootste Apple-evenement doen besluiten Macworld te verplaatsen.

Normaal gezien vindt Macworld in de eerste week van februari plaats. Volgend jaar zal het echter de laatste week van maart worden. Op deze manier zit Macworld de jaarlijkse Gadgetbeurs CES die in januari wordt gehouden niet in de weg, wordt er rekening gehouden met Super Bowl en is er voor de bezoekers wat meer tijd om bij te komen na de drukke feestdagen. Macworld 2014 zal plaatsvinden op donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 maart in San Francisco.

Dit jaar was Macworld nog ‘gewoon’ in februari. OMT bezocht Macworld 2013 en maakte een video-impressie:

Reageer op artikel:
Macworld 2014 eind maart ipv begin februari
Sluiten