Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 17 april 2013
Leestijd: 2 minuten

Kickstarter update: Iconische MacBook badge

Crowdfundingsite Kickstarter staat vol met interessante, vreemde en briljante uitvindingen die met genoeg financiële steun van bezoekers werkelijkheid kunnen worden. Veel projecten ondersteunen of zijn gemaakt voor Mac en iOS. Vanaf nu behandelen we iedere woensdag een interessant project in de OMT Kickstarter update.

Deze week aandacht voor Iconic Disc. Een project dat het waarschijnlijk nog moeilijk gaat krijgen. Met nog minder dan een maand op de teller is de benodigde steun nog net niet voor de helft binnen. Iconic Disc is een badge die achterop een MacBook, over het Apple-logo heen bevestigd kan worden. De badge kan voorzien worden van een persoonlijke print. De prints kunnen afgewisseld worden voor een persoonlijk maar toch verrassend effect.

Een voorbeeld van toepassing van de Iconic Disc.

De achterkant van de badget is doorzichtig, hierdoor is het eenvoudig om zelf een printje in te schuiven. Twee magneten en bevestigingsstrips houden het geheel op zijn plaats. De iconic disc is erg smaakgevoelig. Terwijl de één zijn MacBook graag zo strak mogelijk houdt, versiert de ander zijn MacBook graag met bijvoorbeeld stickers.

De opbouw en bevestiging van de badge.

Er zijn een aantal varianten van de Iconic Disc beschikbaar. Een versie met een voorgeprinte tekstuur of afbeelding en een versie waar eigen afbeeldingen en teksturen ingeschoven kunnen worden.

Op moment van schrijven hebben ongeveer 283 Kickstarter-bezoekers financiële steun aan dit project toegezegd. De teller staat op bijna $12.000. Totaal moet er $36.000 opgehaald worden, met nog 23 dagen te gaan zal het er voor Iconic Disc om gaan spannen. Er is nog geen retailprijs bekend, crowdfunders die $25 of meer bijdragen krijgen een Iconic Disk thuisgestuurd.

Volgende week is er weer een Kickstarter-update. Heb je zelf een bijzonder Kickstarter-project gezien dat we in deze rubriek echt moéten behandelen? Mail je suggestie naar redactie [at] onemorething.nl of gebruik het tipformulier. Deze wekelijkse rubriek is voorlopig in pilot-fase.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kickstarter update: Iconische MacBook badge
Sluiten