Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 18 april 2013

Is dit de geruchtmakende budget-iPhone?

Apple was begin dit jaar glashelder over het bestaan van een budget-iPhone. Marketing VP Phill Schiller zei dat Apple nooit een budget-iPhone zal maken. Toch blijft de geruchtenstroom over de budget-iPhone aanhouden. Een Amerikaanse webshop claimt zelfs een gelekte foto van wat mogelijk de budget-iPhone is in bezit te hebben.

Als we Tactus.com moeten geloven, zien we op de afbeelding hieronder de achterkant van de budget-iPhone. We zien een iPhone die iets groter is dan een iPhone 4 en van polycarbonaat-achtig plastic is gemaakt. Het doet een beetje aan een iets minder afgeronde iPhone 3G denken.

De gelekte foto van een mogelijke budget-iPhone.

De website beweert dat de achterkant die op bovenstaande foto te zien is ook bestaat in een zwarte, blauwe en gele variant. De grootte en kleuren zijn in lijn met eerdere geruchten over een budget-iPhone.

Het zou overigens ook goed mogelijk zijn dat dit een publiciteitsstunt is. Tactus.com heeft geen enkel trackrecord op dit gebied. Een andere optie is, dat Apple aan het testen is met nieuwe materialen, maar de iPhone op bovenstaande foto nooit de massaproductie zal halen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Is dit de geruchtmakende budget-iPhone?
Sluiten