Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 9 april 2013

Houd moed: Mac Pro kan nog deze maand komen

De maand heeft nog 21 dagen en als we MacDailyNews moeten geloven gaat het nog deze maand gebeuren. Apple zal waarschijnlijk een nieuwe Mac Pro aankondigen. De site claimt een betrouwbare bron te hebben die in het verleden meerdere malen juiste informatie over nieuwe Apple-producten heeft doorgegeven.

Wat voor model de nieuw aan te kondigen Mac Pro zal zijn is nog onduidelijk. Het kan een tower, mini-tower of iets compleet anders zijn. De site houdt slag om de arm en vermeldt dat het mogelijk mei of juni kan worden, maar dat het hoogstwaarschijnlijk deze maand gaat worden. 

Als het gerucht waar is, heeft Tim Cook zijn woord gehouden. De Apple-topman zei eerder dat er in 2013 “geweldige dingen voor professionele Apple-gebruikers aankomen”. Eerder berichtten wij al dat de audio-pro’s zich verheugen op een update van Logic Pro. Daarnaast heeft Final Cut Pro X recent een update gehad.

Reageer op artikel:
Houd moed: Mac Pro kan nog deze maand komen
Sluiten