Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 17 april 2013

Eerste Steve Jobs-film nu te bekijken

Vandaag is de allereerste film over het leven van Steve Jobs uitgebracht. Je hoeft er niet voor naar de bioscoop, de film is gratis online te bekijken. Het betreft de iSteve-film van comedywebsite Funny or Die. De film duurt een kleine 80 minuten en heeft Justin -Get a Mac- Long als Steve Jobs in de hoofdrol.

De makers, die normaal filmpjes van zo’n 5 minuten maken, claimen zowel het script als de opnamen in één week afgerond te hebben. Het zal daarom geen bijzonder realistisch verhaal over het leven van de markante Apple CEO zijn, maar dat is ook niet de insteek van de website Funny or Die. Benieuwd? De film is hier te bekijken.

Op moment van schrijven heeft de OMT-redactie de film nog niet gezien. Op Twitter zijn de reacties overwegend negatief, de film zou niet erg grappig of realistisch zijn. Toch zijn wij benieuwd naar de mening van OMT-bezoekers. Heb je de film bekeken? Laat onder dit artikel je mening achter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Eerste Steve Jobs-film nu te bekijken
Sluiten