Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 26 april 2013

Drukte Genius Bar Amsterdam loopt spuigaten uit

“Kut Apple ook! Ik kan pas volgende week donderdag terecht bij de Genius Bar maar mijn iPhone is stuk en wil hem NU gemaakt hebben.” Dit zei een vriend me donderdag toen zijn iPhone gevallen was. Hij heeft een punt, OMT houdt de drukte bij de Genius Bar al even in de gaten. De wachttijd voor een afspraak loopt flink op.

In de begindagen van de Apple Store Amsterdam was het mogelijk om vandaag een Genius Bar afspraak voor morgen te plannen. Die tijden zijn voorbij, weekends zitten weken vooraf al vol en doordeweekse dagen beginnen ook steeds sneller vol te raken.

Dit is niet leuk voor Nederlandse klanten en stressvol voor de Genius Bar-medewerkers, zij moeten de hele dag doorjakkeren en als een afspraak uitloopt heeft dat, met een propvolle agenda, meteen effect op de rest van de afspraken.

In artikelen over de nieuwe Apple Stores in Haarlem en Den Haag wordt in de reacties vaak gevraagd waarom Apple een winkel in Haarlem zou willen openen. Mogelijk is het ‘offloaden’ van de overvolle Genius Bar in Amsterdam een goede reden.

Reageer op artikel:
Drukte Genius Bar Amsterdam loopt spuigaten uit
Sluiten