Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 30 april 2013

De secundaire arbeidsvoorwaarden van een Apple Store-medewerker: T-shirts!

Je zal maar in een Apple Store werken. Dag in, dag uit dezelfde vragen beantwoorden, tegen de bierkaai rijen voor de Genius Bar proberen weg te werken en dat allemaal voor een salaris dat nauwelijks hoger is dan bij de hamburgerketen om de hoek. Toch is er één voordeel aan het werken voor Apple’s eigen winkels; een eindeloze hoeveelheid unieke t-shirts.

Een Genius van de Westchester Mall Apple Store in New York maakte een tableau van de t-shirts die hij in de afgelopen vijf jaar heeft moeten dragen tijdens zijn werk. Het gaat om het standaard uniform, shirts voor de feestdagen of andere evenementen en ‘specials’ die gedragen werden na de uitkomst van nieuwe producten. Gemiddeld waren het er negen per jaar, 45 in totaal.

 

Voordat je nu naar Apple’s vacature-pagina surft om te solliciteren voor zo’n outfitrijk baantje is het goed om de reacties te lezen onder de originele post op Reddit. Daar wordt opgemerkt dat Apple gestopt is met de overdaad aan verschillende t-shirts, waarschijnlijk om verwarring bij het publiek te voorkomen.

Nou ja, gelukkig is er altijd nog eBay.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De secundaire arbeidsvoorwaarden van een Apple Store-medewerker: T-shirts!
Sluiten