Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 4 april 2013

Concept: Budget iPhone in iMac G3-stijl

Wat was er zo leuk aan de iMac G3? Het apparaat kwam in allemaal vrolijke kleurtjes en is doorschijnend. Ontwerper Matteo Gianni maakte een ontwerp voor de wel of niet toekomstige budget iPhone dat de stijl van iMac G3 ademt. De iPhone heeft een transparante achterkant en een kleur die doet denken aan de eerste generatie iMac.

De filiosofie achter het ontwerp is, volgende de maker, dat smartphones inmiddels heel gewoon zijn geworden en de geavanceerde technologie weinig indruk maakt. Door de telefoon doorschijnend te maken zou de budget iPhone wat meer persoonlijkheid krijgen. Door het zien van de techniek zouden consumenten weer warmlopen voor een nieuwe iPhone.

Een render van het ontwerp met doorzichtige achterkant.

Apple ontkent het bestaan of in de maak zijn van een budget iPhone ten zeerste. Toch blijven de geruchten aanhouden, als we deze geruchten moeten geloven krijgt de budget iPhone een 4-inch scherm en komt deze volgend jaar op de markt.

Terug naar de hoofdzaak. Wat ons betreft is dit een geslaagd ontwerp. Lijkt zo’n doorschijnende budget-iPhone jou wat? Reageer hieronder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Concept: Budget iPhone in iMac G3-stijl
Sluiten