Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 24 april 2013

WWDC van 10 t/m 14 juni, tickets vanaf morgen verkrijgbaar

Zojuist is bekend geworden dat WWDC-tickets morgen op het Developer gedeelte van de Apple-site verkrijgbaar zijn. Het evenement zal van 10 tot en met 14 juni plaatsvinden in het Moscone West Center in San Francisco. Hier werd de conferentie afgelopen jaren ook gehouden.

Tijdens WWDC kunnen ontwikkelaars deelnemen aan verschillende technische sessies en hun apps laten evalueren door experts. Traditioneel begint Apple de WWDC met een keynote waarin nieuwe producten, diensten en software gepresenteerd worden. Apple spreekt in de aankondiging van een ‘in depth look at what’s next in iOS and OS X’, dit wijst op iOS 7 en OS X 10.9.

De kaartverkoop start morgen om 19:00 Nederlandse tijd. Voorgaande jaren begon de kaartverkoop direct na de aankondiging, op Twitter gonsde het de afgelopen dagen van de zenuwachtige ontwikkelaars die een WWDC-ticket moesten en zouden hebben. Dit jaar heeft Apple de kaartverkoop verplaatst naar één dag na de aankondiging. Ontwikkelaars dienen er wel op tijd bij te zijn, vorig jaar was WWDC binnen twee uur volledig uitverkocht.

Het WWDC 2013-logo

In het logo van de aankondiging is meestal een hint verborgen naar de aan te kondigen producten. Dit jaar lijken de hints goed verstopt of gewoon niet aanwezig. De verschillende kleuren zouden kunnen slaan op verschillende nieuwe kleuren iPhones.

Wat denk jij dat Apple op 10 juni aan zal kondigen?

Reageer op artikel:
WWDC van 10 t/m 14 juni, tickets vanaf morgen verkrijgbaar
Sluiten