Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 12 april 2013

Bizar: iPhone stelen met eetstokjes

Bij de OMT-redactie houden we best van een keer Chinezen. Met de bekende eetstokjes die bij menig restaurant te vinden zijn, zijn we daarentegen niet zo behendig. Er zijn echter mensen die niet alleen kunnen eten, maar zelfs een iPhone kunnen stelen met het traditionele Aziatische eetgereedschap.

In Zhengzhou, een provinciehoofdstad in China, kreeg een man het voor elkaar om met behulp van eetstokjes een iPhone uit de zak van een fietsende vrouw te vissen. De vrouw had blijkbaar niets door en fietste gewoon verder. Volgens gameblog Kotaku heeft de man zichzelf aangegeven nadat foto’s van zijn kunstige misdaad massaal gepubliceerd werden op Chinese blogs.

De man verklaarde tegenover de politie dat hij zou stelen om zijn dochter financieel bij te staan. Dat de iPhones gestolen werden door middel van eetstokjes praat het geheel niet goed, maar getuigt wel van handigheid en skills.

Even hengelen met de stokjes..
En de buit is binnen.

Meer foto’s bij Kotaku.com

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bizar: iPhone stelen met eetstokjes
Sluiten