Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 28 april 2013

Apple: ‘Tech Talks voor ontwikkelaars dit najaar’

twee-en-een-halve minuut, je kunt er nét een biefstukje in bakken (als je van rood vlees houdt) maar een eitje koken kost je al meer tijd. Voor Apple was het echter genoeg tijd om zes miljoen euro te incasseren van 5000 ontwikkelaars die daarmee een plekje bemachtigden voor de World Wide Developer Conference 2013. Had je in die twee-en-een-halve minuut wat anders te doen of kwam je er niet doorheen, dan heb je pech… of toch niet?

Apple heeft bekendgemaakt dat er dit najaar Tech Talks gehouden worden in verschillende steden. Meer informatie is nog niet gegeven maar afgaand op ervaringen van eerdere Tech Talks is het waarschijnlijk dat naast de V.S. ook enkele Europese steden worden aangedaan. Geregistreerde ontwikkelaars krijgen er in verschillende (gratis) presentaties gedetailleerde informatie over de nieuwste versie van iOS  en kunnen vragen stellen tijdens een Q&A-sessie.

In 2008 zijn de eerste Tech Talks gehouden. Toen hoorde Nederland bij de uitverkoren landen met een sessie in Delft. De laatste serie vond eind 2011 plaats. Nederlandse ontwikkelaars moesten toch afreizen naar Londen, Rome of Berlijn om een Tech Talk bij te wonen. Het blijft dus nog even afwachten of Nederlandse en Belgische ontwikkelaars die niet naar WWDC kunnen, getroost worden met een bezoek van Apple’s iOS-exeperts bij hun in de buurt. Gebeurt dan niet, dan is er nog één troostprijs: Apple zal alle sessies van de WWDC gratis beschikbaar stellen voor alle geregistreerde ontwikkelaars.

Reageer op artikel:
Apple: ‘Tech Talks voor ontwikkelaars dit najaar’
Sluiten