Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 22 april 2013
Leestijd: 1 minuut

Apple Store Den Haag: Work in progress

Vorige week verschenen er vacatures voor winkelpersoneel in Den Haag en Haarlem op de Apple-site. Inmiddels wordt in Den Haag druk gewerkt binnenin het pand. Er is vanaf buiten niets te zien, want de ramen zijn dichtgestickerd. Geluiden van werklui die aan het boren en slopen zijn vullen de Passage in Den Haag.

Maar hoe zou het er achter die stickers uitzien? De OMT-redactie ontving een foto van een bekende van het aannemersbedrijf dat de realisatie van de Apple Store in Den Haag voor zijn rekening neemt. Zij zijn inmiddels druk aan het slopen. Ook wordt er aan de fundering gewerkt. Op onderstaande foto die achter de geblindeerde ramen is genomen, zien we een bekend interieur met klassieke ornamenten en glas. Er moet echter nog wel het nodige gebeuren.

Work in progess aan de binnenkant van de Apple Store Den Haag.

Ook over de Apple Store in Haarlem valt inmiddels het nodige te melden. Later deze week volgt een update over die store.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple Store Den Haag: Work in progress
Sluiten