Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 26 april 2013

Alternatief WWDC aangekondigd

De kaarten voor ontwikkelaarsconferentie WWDC waren sensationeel snel uitverkocht. Bnnen 2,5 minuten waren alle 5000 plaatsen voor hét Apple event van het jaar vergeven. Voor de vele teleurgestelde ontwikkelaars die geen ticket hebben kunnen bemachtigen is echter aan alternatief opgezet.

De mensen achter Appsterdam zijn handig op het WWDC-tekort ingesprongen en kondigden gisteren #AltWWDC aan. Een ontwikkelaarsconferentie die ook van 10 tot en met 14 juni zal plaatsvinden, ook in San Francisco.

#AltWWDC zal gehouden worden in de Downtown campus van de San Francisco State University. #AltWWDC heeft geen officiële link met Apple en is gratis toegankelijk. Aanmelden is wel noodzakelijk en net als WWDC werkt het met een first-come first-serve-principe.

Over het programma is nog niet zoveel bekend. De enige invulling die tot nu toe bekend is, is een Keynote Breakfast op 10 juni.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Alternatief WWDC aangekondigd
Sluiten