Alternatief WWDC aangekondigd

6 reacties

De kaarten voor ontwikkelaarsconferentie WWDC waren sensationeel snel uitverkocht. Bnnen 2,5 minuten waren alle 5000 plaatsen voor hét Apple event van het jaar vergeven. Voor de vele teleurgestelde ontwikkelaars die geen ticket hebben kunnen bemachtigen is echter aan alternatief opgezet.

De mensen achter Appsterdam zijn handig op het WWDC-tekort ingesprongen en kondigden gisteren #AltWWDC aan. Een ontwikkelaarsconferentie die ook van 10 tot en met 14 juni zal plaatsvinden, ook in San Francisco.

#AltWWDC zal gehouden worden in de Downtown campus van de San Francisco State University. #AltWWDC heeft geen officiële link met Apple en is gratis toegankelijk. Aanmelden is wel noodzakelijk en net als WWDC werkt het met een first-come first-serve-principe.

Over het programma is nog niet zoveel bekend. De enige invulling die tot nu toe bekend is, is een Keynote Breakfast op 10 juni.

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  Needler

  Geniaal bedacht. Maar voor het eerst streamen ze de sessies live. Dus iedereen met een developer account gaat naar de WWDC;)

 • Profielfoto
  Ihagens

  Is dit voor betaalde devs account of ook voor de free versies?

 • Profielfoto
  verwijderd-profiel

  Hiervoor hoef je geen dev account te hebben want het staat los van Apple

 • Profielfoto
  Maurits

  Vorig jaar streamde ze ook al. Gewoon via Apple.com

 • Profielfoto
  Bartkramer

  Het is via Apple tv te zien en apple.com. Dus zie het punt hiervan niet echt

 • Profielfoto
  FastMac

  “De mensen achter Appsterdam zijn handig op het WWDC-tekort ingesproken

  Is dat niet: ingesprongen