Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 25 april 2013

Aangepaste plannen Apple-campus 2

De nieuwe Apple-campus zorgt vaak voor verbaasde blikken. Apple gaat echt een nieuw hoofdkantoor in de vorm van een ruimteschip bouwen en dat mag ongeveer 5 miljard kosten. De Apple Campus 2 zou in 2015 klaar zijn, dit is echter recent verschoven naar 2016.

Vandaag maakte 9to5Mac een rapport openbaar waarin te lezen is dat Apple de plannen enigszins heeft aangepast. Het gaat dan niet om het gebouw zelf, maar vooral om de omgeving. Het aantal parkeerplaatsen is uitgebreid en er zijn fietspaden in de plannen opgenomen. Dit lijken de spreekwoordelijke puntjes op de i in de bouwplannen.

Het rapport met daarin de veranderingen bevat ook een aantal renders van de omgeving.

Waren er eerst 10500 parkeerplaatsen, nu zijn het er iets meer, namelijk 10980. De parkeerplaatsen zijn bovendien niet meer bovengronds, hierdoor blijft in het gebouw meer ruimte over voor werkplaatsen.

Ook aan fietsers is gedacht.

In de nieuwe plannen is aanzienlijk meer aandacht voor fietsers. Er zijn voor het eerst gemarkeerde fietspaden opgenomen in de bouwplannen, heel Nederlands.

Meer foto’s en renders zijn te zien in het complete rapport met daarin alle revisies. Eerder toonde we op OMT al impressies van het interieur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Aangepaste plannen Apple-campus 2
Sluiten