Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 19 maart 2013

WWDC 2013 van 10 t/m 14 juni?

Ontwikkelaars voor Mac en iOS, houd voor de zekerheid 10 tot en met 14 juni vrij in je agenda. Het zo namelijk zomaar kunnen dat dan Apple’s World Wide Developer Conference 2013 in gehouden wordt. Tot die conclusie komt Computerworld na bestudering van de website van het Moscone Center in San Francisco. Dit conferentiecentrum was de afgelopen jaren de vaste locatie voor de WWDC.

De WWDC vindt doorgaans in juni plaats. Dit jaar blijkt het Moscone Center echter al grotendeels volgeboekt te zijn in die maand. Alleen in de week van 10 tot en met 14 juni is nog ruimte in de planning van het conferentiecentrum. Daaruit maakt Computerworld op dat dit de week moet zijn voor de WWDC. Bij OMT nuanceren we dit bericht echter graag. Volgens ons is de eerste week van juni ook een valide optie. Het nieuwe West-deel van Moscone was de afgelopen jaren steevast de locatie voor WWDC. Deze hal is 3 tot en met 7 juni ook nog beschikbaar. In die week zijn alleen de Noord- en Zuidhallen volgeboekt.

Apple’s World Wide Developer Conference is het grootste jaarlijkse evenement voor Mac- en iOS-ontwikkelaars. Het congres bestaat uit honderden sessies waarin Apple’s eigen software-engineers hun expertise delen met ontwikkelaaars en informatie delen over nieuwe besturingssystemen. De WWDC wordt traditiegetrouw geopend met een keynote waarin de top van Apple nieuwe soft- en/of hardware onthult. Dit jaar staat waarschijnlijk iOS 7 en de opvolger van OS X 10.8 Lion op het programma.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
WWDC 2013 van 10 t/m 14 juni?
Sluiten