Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 27 maart 2013

Stevie Wonder shopt nieuwe MacBooks

Het is een publiek geheim dat Stevie Wonder een enorme gadget-liefhebber is. Vandaag was hij toe aan wat nieuwe Apple-apparaten. Paparazzo van The Daily Mail zagen hem bij een Apple Store in Los Angeles, de zanger en zijn assistent verlieten de winkel met twee  bekende Apple Store tassen maar daarin gloednieuwe MacBooks.

Het feit dat de 62-jarige soullegende blind is, weerhoudt hem niet van het gebruiken van Apple’s producten. Stevie is al jaren een echte een Apple-fan en voorvechter van rechten voor blinden. Apple-producten zijn door de uitgebreide voice-over mogelijkheden ook prima te gebruiken voor blinden zoals Stevie Wonder. In 2011 eerde de soulzanger de toen net overleden Steve Jobs met de woorden “Als blinde kan ik alles wat jullie ook op een iPhone of iPad kunnen”.

Wonders’ assistent had zich voor het bezoek aan de Apple Store in een toepasselijk blauw shirt gehesen. De zanger was zelf in het grijs/zwart, met als enige opvallende zijn rode beats-oordopjes. Blijkbaar geeft de zanger voor het luisteren van muziek de voorkeur aan iets anders dan Apple’s EarPods.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Stevie Wonder shopt nieuwe MacBooks
Sluiten