Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 12 maart 2013

Nieuwe Timberlake-album exclusief als iTunes-stream

Wat hebben David Bowie en Justin Timberlake gemeen? Ze brengen alle twee hun album een week voor de release als iTunes-stream uit. Een week geleden deed Bowie dit, nu is Timberlake aan de beurt. Vanaf vandaag is zijn nieuwe album ‘The 20/20 Experience’ een week voor de officiële release geheel als iTunes-stream te beluisteren.

Het was enige tijd stil rondom de Amerikaanse zanger, zijn laatste album ‘FutureSex/LoveSounds’ stamt uit 2006. Na 7 jaar zal zijn nieuwe album op 15 maart dit jaar uitgebracht worden. Zowel streamen als vooruitbestellen is vanaf vandaag mogelijk. De stream bevat alle nummers doorlopend achter elkaar geplakt, het is niet mogelijk om de tracks individueel te beluisteren. 

De stream is te vinden op de voorpagina van de iTunes-store, of via deze link meteen te openen.

Het gratis beschikbaar stellen van een pre-relase stream lijkt steeds vaker toegepast te worden als promotiemiddel in de iTunes-store. David Bowie, The Red Hot Chilli Peppers, Jack White en Matchbox 20 gingen Timberlake voor met het gratis aanbieden van een pre-release stream.

Reageer op artikel:
Nieuwe Timberlake-album exclusief als iTunes-stream
Sluiten