Nieuwe Timberlake-album exclusief als iTunes-stream

Door: Raymon Mens - 5 reacties

Wat hebben David Bowie en Justin Timberlake gemeen? Ze brengen alle twee hun album een week voor de release als iTunes-stream uit. Een week geleden deed Bowie dit, nu is Timberlake aan de beurt. Vanaf vandaag is zijn nieuwe album ‘The 20/20 Experience’ een week voor de officiële release geheel als iTunes-stream te beluisteren.

Het was enige tijd stil rondom de Amerikaanse zanger, zijn laatste album ‘FutureSex/LoveSounds’ stamt uit 2006. Na 7 jaar zal zijn nieuwe album op 15 maart dit jaar uitgebracht worden. Zowel streamen als vooruitbestellen is vanaf vandaag mogelijk. De stream bevat alle nummers doorlopend achter elkaar geplakt, het is niet mogelijk om de tracks individueel te beluisteren. 

De stream is te vinden op de voorpagina van de iTunes-store, of via deze link meteen te openen.

Het gratis beschikbaar stellen van een pre-relase stream lijkt steeds vaker toegepast te worden als promotiemiddel in de iTunes-store. David Bowie, The Red Hot Chilli Peppers, Jack White en Matchbox 20 gingen Timberlake voor met het gratis aanbieden van een pre-release stream.

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  celie

  iTunes? Auto Tunes zal je bedoelen

 • Profielfoto
  sonic1984

  Leuk – alleen jammer dat het echt een baggerplaat is.
  Alle nummers duren 7-8 min en zijn een onsamenhangend zooitje van samples en herhaling. Als hij hier 7 jaar over heeft gedaan moet hij maar stoppen met muziek maken.

 • Profielfoto
  Double_UK

  Muziek is persoonlijk.

  Ik vind het lekkere muziek.

  En vet geproduceerd (Timbaland)

 • Profielfoto
  poing

  release datum klopt niet is al vannaf 15 maart te koop bij Bol.com

 • Profielfoto
  Raymon Mens

  Ik heb het nagezocht, het lijkt inderdaad 15 maart te zijn. Bedankt voor het melden!