Nieuwe jailbreak in de maak

Door: Raymon Mens - 7 reacties

Met de komst van iOS 6.1.3 kwam een eind aan de veelgebruikte Evasi0n-jailbreak. Apple patchte de bugs die de jailbreak mogelijk maakten. Jailbreaks blijven echter een kat-en-muisspel tussen Apple en hackers. Ontwikkelaar p0sixninja claimt vandaag nieuwe bugs, die jailbreaken mogelijk maken, gevonden te hebben.

Via zijn Twitter-account laat Joshua ‘@p0sixninja‘ Hill weten de volgende iOS-jailbreak in zijn eentje¬†te willen uitbrengen. In het verleden werkte de ontwikkelaar met andere hackers samen aan onder andere de¬†Absinthe¬†en¬†Greenpois0n-jailbreaks.¬†

Een jailbreak voor iOS 6 wordt niet meer verwacht. Als een ontwikkelaar nu een jailbreak voor iOS 6 zou uitbrengen, kan Apple de bugs waarvan gebruik wordt gemaakt in iOS 7 patchen. Het lijkt waarschijnlijker dat jailbreak-ontwikkelaars wachten op iOS 7. Deze nieuwe versie van Apple’s besturingssysteem voor mobiele apparaten wordt deze zomer verwacht.

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  iPrincess

  Hmm, jammer dat het niet zo makkelijk meer gaat. Waar ik een beetje van baal is dat ik zelf een jailbreak heb op 6.1, maar de Hanze heeft alle devices onder de 6.1.2 geblokkeerd, dus ik kan geen e-mail of rooster meer bekijken op mijn telefoon. Dus het is of mijn jailbreak kwijt, of ik moet er vrede mee hebben om mijn rooster te gaan printen :’).

  Maar goed, nog even wachten dus!

 • Profielfoto
  Ikik2000

  Geheheheeh

 • Profielfoto
  kevinhoppa

  Ik heb hetzelfde probleem iPrincess. Stomme Hanze ook…….

 • Profielfoto
  ruben

  Wat werkt er dan niet aan iOS 6.1? Hier werkt alkes gewoon goed op 6.1.1 met jailbreak

 • Profielfoto
  murdock1

  Dikke brol is dat, ik heb dat er van armoede afgedaan.geef mij maar alles origineel.

 • Profielfoto
  DJMischaa

  Er is ook gewoon een jailbreak voor 6.1.2 hoor..?

 • Profielfoto
  DaveFlash

  jah, maar het schijnt dat Apple iOS 6.1.2 niet meer ondertekend, waardoor een update er naar toe door de iDevices geblokkeerd zal worden.