Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 29 maart 2013

Nieuwe jailbreak in de maak

Met de komst van iOS 6.1.3 kwam een eind aan de veelgebruikte Evasi0n-jailbreak. Apple patchte de bugs die de jailbreak mogelijk maakten. Jailbreaks blijven echter een kat-en-muisspel tussen Apple en hackers. Ontwikkelaar p0sixninja claimt vandaag nieuwe bugs, die jailbreaken mogelijk maken, gevonden te hebben.

Via zijn Twitter-account laat Joshua ‘@p0sixninja‘ Hill weten de volgende iOS-jailbreak in zijn eentje te willen uitbrengen. In het verleden werkte de ontwikkelaar met andere hackers samen aan onder andere de Absinthe en Greenpois0n-jailbreaks. 

Een jailbreak voor iOS 6 wordt niet meer verwacht. Als een ontwikkelaar nu een jailbreak voor iOS 6 zou uitbrengen, kan Apple de bugs waarvan gebruik wordt gemaakt in iOS 7 patchen. Het lijkt waarschijnlijker dat jailbreak-ontwikkelaars wachten op iOS 7. Deze nieuwe versie van Apple’s besturingssysteem voor mobiele apparaten wordt deze zomer verwacht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe jailbreak in de maak
Sluiten