Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 5 maart 2013
Leestijd: 1 minuut

‘iPad 5 in april, iPhone 5s in augustus’

Analisten buitelen de laatste weken over elkaar heen om voorspellingen te doen over nieuwe Apple-producten. Na alle geruchten over de mogelijk nieuwe TV en Horloge van Apple volgt vandaag een niet-analist die claimt dat de nieuwe iPad in april, en de iPhone 5s in augustus van dit jaar gepresenteerd zullen worden.

Journalist Rene Ritchie van iMore.com schrijft dit op basis van bronnen die dichtbij het vuur zouden zitten. Deze melden ook dat de iPad Mini 2 waarschijnlijk tegelijkertijd met de vijfde generatie iPad gepresenteerd zal worden. Deze website heeft een goede reputatie op het gebied van voorspellingen met betrekking tot nieuwe Apple-producten.

De nieuwe, vijfde generatie iPad zal volgens de Amerikaanse journalist een nieuw design krijgen. De case zal geïnspireerd zijn op het ontwerp van de iPad Mini. Dit is in lijn met de foto’s van het mogelijk nieuwe ontwerp die wij eerder publiceerden. Ook zal de iPad 5 dunner zijn, maar niet minder lang op accu meegaan dan de huidige iPad 4.

De bronnen van Ritchie zijn wat minder duidelijk over de iPad Mini 2, het is twijfelachtig of deze een retina-display zal krijgen. De website acht het onwaarschijnlijk dat het mogelijk is om een retina-display in het kleine model iPad te implementeren zonder afbreuk te doen aan de batterijduur.

Zoals de naam al doet vermoeden zal de iPhone 5S een kleine update zijn. Het design zal volgens iMore ongewijzigd zijn, wel zullen er een nieuwe camera en processor in de telefoon zitten. Precies zoals de vorige S-modellen dus beter, maar niet zo spannend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
‘iPad 5 in april, iPhone 5s in augustus’
Sluiten