Nieuwe Apple-campus vertraagd

Door: Jan David Hanrath - 5 reacties

Nadat we gisteravond in OMT LIVE  de bouwtekeningen toonde van een mogelijke nieuwe Apple Store in Haarlem, blijven we ook vandaag even hangen in de hoek van brick and mortar, of in het geval van Apple, glas en staal. Er is namelijk nieuws over de nieuw te bouwen Apple-campus in Cupertino.

De ingebruikname van het ronde ruimteschip, dat architect Lord Norman Forster samen met Steve Jobs ontwierp, is namelijk verplaatst naar medio 2016. Dit blijkt uit nieuwe stukken die door Apple bij de gemeente Cupertino zijn ingediend. De vorige editie repte nog over ingebruikname in 2015. De oorzaak van de vertraging ligt waarschijnlijk in aanvullend milieu-onderzoek dat de gemeente verricht op basis van de plannen.

De presentatie van de tweede Apple Campus op 7 juni 2011 aan de City Council van Cupertino bleek later het laatste publieke optreden van Steve Jobs. Eerder toonde we op OMT al impressies van het interieur.

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  GeertGB

  Zoals zoveel bij Apple.

 • Profielfoto
  bartvanderveer

  straks wordt die Donut wel erg overrijp…

 • Profielfoto
  THX-1138

  Tegen de tijd dat het ding klaar is, is Apple’s omzet/winst nog seer gekelderd

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Beter nu vast architect en aannemer betalen en meubeltjes bestellen!!:):)

 • Profielfoto
  Anoniem ex-lid

  Het was toch crisis. Waarom moet ik dan toch 6 maanden wachten op mijn nieuwe auto? En waarom lever dit soort dingen vertragingen op? En kunnen ze er niet voor gaan.
  Komop ti’s 2013