Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 1 maart 2013

Nieuwe Apple-campus vertraagd

Nadat we gisteravond in OMT LIVE  de bouwtekeningen toonde van een mogelijke nieuwe Apple Store in Haarlem, blijven we ook vandaag even hangen in de hoek van brick and mortar, of in het geval van Apple, glas en staal. Er is namelijk nieuws over de nieuw te bouwen Apple-campus in Cupertino.

De ingebruikname van het ronde ruimteschip, dat architect Lord Norman Forster samen met Steve Jobs ontwierp, is namelijk verplaatst naar medio 2016. Dit blijkt uit nieuwe stukken die door Apple bij de gemeente Cupertino zijn ingediend. De vorige editie repte nog over ingebruikname in 2015. De oorzaak van de vertraging ligt waarschijnlijk in aanvullend milieu-onderzoek dat de gemeente verricht op basis van de plannen.

De presentatie van de tweede Apple Campus op 7 juni 2011 aan de City Council van Cupertino bleek later het laatste publieke optreden van Steve Jobs. Eerder toonde we op OMT al impressies van het interieur.

Reageer op artikel:
Nieuwe Apple-campus vertraagd
Sluiten