Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 15 maart 2013

‘Kleurige budget-iPhone krijgt 4 inch scherm’

Een iPod Touch 5G met 4 inch scherm waar je mee kan bellen. Zo omschrijft Ming-Chi Kuo, analist van KGI Securities, de veelbesproken budget-iPhone. In een gesprek met AppleInsider stelt de analist dat de komst van een budget-telefoon als sinds 2011 vast staat, ook al ontkent Apple dit in alle toonaarden.

De behuizing van de goedkopere iPhone bestaat volgens Kuo uit een mix van plastic en glasvezel. Dit zou de behuizing dun, licht en vooral steviger aan laten voelen dan het vele Koreaanse plastic dat momenteel op de markt is. Ook zou de budget-iPhone volgens de analist in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Naast wit en zwart verwacht Kuo nog vier tot zes andere kleuren.

De analist van KGI Securities heeft goede banden met diverse Aziatische productiepartners van Apple. Kuo voorspelde vorig jaar als een van de eersten de kleurige uitvoering van de iPod Touch 5G.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Kleurige budget-iPhone krijgt 4 inch scherm’
Sluiten