iTunes Gift Cards goedkoper bij Dixons en Bart Smit

Door: Raymon Mens - 10 reacties

Wil je binnenkort een grote aankoop doen in de iTunes-Store, of zit je bijna door je iTunes-tegoed heen? Dan loont het om even de kou te trotseren en bij Dixons of Bart Smit binnen te lopen. Deze retailers hebben momenteel iTunes gift cards in de aanbieding. Dixons geeft 20% korting, Bart Smit 15%.

Bij Bart Smit is de korting geldig op alle iTunes gift cards, zowel de kaarten van 15 als 25 als 50 euro zijn verkrijgbaar met 15% korting. De actie bij de speelgoedwinkel loopt tot en met vandaag, dus haast is geboden. Bij Dixons is de actie alleen geldig bij aankoop van twee iTunes-kaarten van 25 euro. Voor totaal 50 euro iTunes-tegoed hoeft dan maar 40 euro betaald te worden, een korting van 20%. De Dixons-actie loopt tot en met 31 maart.

De actie is bij Bart Smit ook online geldig, bij Dixons kunnen de gift cards alleen in de winkel met korting aangeschaft worden. Omdat MyCom en Dixons van dezelfde overkoepelende organisatie zijn, kunnen de iTunes-kaarten ook bij MyCom voor het actietarief aangeschaft worden.

Reacties

10 reacties
 • Profielfoto
  pludgers
 • Profielfoto
  Bartkramer

  Ben ik net bij de Albert Heijn geweest om er een te kopen…

 • Profielfoto
  Euroscale

  Ik kocht ze zaterdag bij de Argos Oil (benzinepomp) met 22,5% korting! 3 kaarten van 15 euro voor 35 euro i.p.v. 45…

 • Profielfoto
  Aerea
  pludgers

  Zo te zien ook bij Amac Bergen op zoom en Spijkenisse aankomende zaterdag!

  Altijd leuk als medewerkers van een bedrijf even reclame komen maken. Het is dan alleen net iets professioneler om contact op te nemen met One More Thing denk ik, ze passen het bericht vast met alle liefde aan inclusief reclame voor je bedrijf. Zo heb ik dat in het verleden in elk geval gedaan en daar werd doorgaans met plezier gehoor aan gegeven. En áls je het al zo wil doen, neem dan in elk geval de moeite er een ‘nette’ link van te maken, dat staat net iets minder onprofessioneel.

 • Profielfoto
  ElsR

  Raymon, de schrijver van het bericht, is toch “gewoon” stagiair bij OMT en geen commercieel medewerker van Bart Smit ofzo?

 • Profielfoto
  francisbacon

  Ja hoor ElsR, wat denk je zelf.
  Bedankt voor de tip OMT. Van mij mogen er wel meer van deze berichten komen.

 • Profielfoto
  Soulshaker

  Mooi , maar ik koop ze aan 33,33% korting.:)

 • Profielfoto
  RonnyVR

  Voor de Belgische lezers.
  Aanbieding bij Carrefour: 3 x 25 euro iTunes kaarten voor 50 euro.
  Geldig tot en met maandag 8 april 2013.

  Hoe profiteer je van de promo? 1. Aan de kassa kies je een kaart van 25 €. 2. Toon de kaart aan de kassierster en zeg erbij dat je 3 codes wenst met dezelfde waarde. Het bedrag van de 3e code wordt automatisch verrekend. 3. De codes verschijnen onder aan je kasticket. Bewaar het dus goed.

  Aanbieding geldig van woensdag 27 maart t.e.m. maandag 8 april 2013. TM en © 2013 Apple Inc. Alle rechten voorbehouden. Apple sponsort deze promotie niet en neemt er niet aan deel

  (Ik ben géén commercieel medewerker van Carrefour:-)

 • Profielfoto
  tytn

  Alleen zonde dat je er niks in de Apple Store mee kan kopen.

 • Profielfoto
  dochsale

  Jeg har lige købt $ 100 iTunes til $ 95 fra NETSTRADA.com efter 5% Off netstrada facebook kupon. Jeg bruger til at købe fra 4saleusa.com