Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 25 maart 2013

iTunes Gift Cards goedkoper bij Dixons en Bart Smit

Wil je binnenkort een grote aankoop doen in de iTunes-Store, of zit je bijna door je iTunes-tegoed heen? Dan loont het om even de kou te trotseren en bij Dixons of Bart Smit binnen te lopen. Deze retailers hebben momenteel iTunes gift cards in de aanbieding. Dixons geeft 20% korting, Bart Smit 15%.

Bij Bart Smit is de korting geldig op alle iTunes gift cards, zowel de kaarten van 15 als 25 als 50 euro zijn verkrijgbaar met 15% korting. De actie bij de speelgoedwinkel loopt tot en met vandaag, dus haast is geboden. Bij Dixons is de actie alleen geldig bij aankoop van twee iTunes-kaarten van 25 euro. Voor totaal 50 euro iTunes-tegoed hoeft dan maar 40 euro betaald te worden, een korting van 20%. De Dixons-actie loopt tot en met 31 maart.

De actie is bij Bart Smit ook online geldig, bij Dixons kunnen de gift cards alleen in de winkel met korting aangeschaft worden. Omdat MyCom en Dixons van dezelfde overkoepelende organisatie zijn, kunnen de iTunes-kaarten ook bij MyCom voor het actietarief aangeschaft worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iTunes Gift Cards goedkoper bij Dixons en Bart Smit
Sluiten