Chuck Sterk
Chuck Sterk Geruchten 6 maart 2013
Leestijd: 1 minuut

‘iPhone 5S in productie’

Gisteren meldden we je al dat de iPhone 5S waarschijnlijk in augustus wordt geleverd, vandaag meldt het Japanse Apple blog MacOtakara dat het nieuwe model iPhone al in productie is genomen. De fabricage van de iPhone 5S gebeurt op dezelfde productielijnen als gebruikt zijn voor de productie van de iPhone 5.

De smartphone wordt evenals zijn voorgangers gemaakt in de fabrieken van Foxconn. Een bron van MacOtakara meldt dat het uiterlijk van de nieuwe iPhone niet veel verschilt van dat van de iPhone 5. Hierdoor kunnen de bestaande productielijnen met een kleine aanpassing ingezet worden om de 5S te produceren.

Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst, maar de start van de productie zou een de release in augustus bevestigen. De productie van de iPhone 5 is gestart in de zomer, en dit toestel werd in het najaar uitgebracht. Een productiestart van de 5S in het voorjaar wijst dan op een release in de zomer.

De geruchten voegen direct een aantal opties toe aan de iPhone 5S, zo zou er vingerafdrukdetectie in de home button komen en wordt de flitser verbeterd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘iPhone 5S in productie’
Sluiten