Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 29 maart 2013
Leestijd: 1 minuut

In buitenlands nieuws: Kim Jong-Un plant wereldoorlog op verouderde iMac

De wereld staat aan de vooravond van een derde wereldoorlog. Althans, dat is wat je kunt concluderen uit de dreigementen die Noord Korea. Online duiken hilarische propaganda-video’s op, de hotline met het Westen is doorgeknipt en tot overmaat van ramp doken vandaag foto’s op waarin Kim Jong-Un zijn aanvalsplan op Amerika bespreekt met een handjevol Generaals. Maar… wat staat daar nou op het megalomane bureau van de grote leider?

Inderdaad, Kim Jong-Un blijkt een voorkeur te hebben voor Apple, want op zijn bureau prijkt een aluminium iMac. Nieuw lijkt het beestje echter niet want de Mighty Mouse (die duidelijk zichtbaar is in de foto) werd geleverd tot en met de iMac die in 2009 uitkwam.

Nu zou het natuurlijk kunnen dat Kim een voorkeur heeft voor draadjes en daarom zijn geliefde Mighty Mouse bewaard heeft bij de upgrade naar een nieuwe iMac. Toch lijkt ons dat sterk. De grote leider lijkt Wifi te gebruiken voor z’n internet en heeft de ethernetkabel zelfs demonstratief uit zijn iMac getrokken, zoals te zien is op de foto.

Hoe dan ook, in de wetenschap dat Apple zelfs zonder officieel resellerkanaal doorgedrongen is tot de Democratische Volksrepubliek Korea zijn we direct de procedure ingegaan om OneMoreThing.kp te registreren… just in case.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.