Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 26 maart 2013

Deze wekker-app krijgt je wél je bed uit

Je kent het wel: Nog even vijf minuten snoozen en dan echt uit bed. Je zet je wekker alvast maar uit met het idee om zo uit bed te gaan. Je doet je ogen dicht, en voor je het weet is het ineens een half uur later. De Koreaanse ontwikkelaar Delight Room heeft een wekker-app gemaakt die je gegarandeerd uit bed krijgt.

De app ‘Sleep If U Can‘ is een wekker-app gemaakt voor mensen die moeite hebben met uit bed komen. Het alarm kan uitsluitend uitgezet worden door het maken van een foto van een object dat je al eerder op de foto hebt gezet. Bij voorkeur is dit een object dat zich buiten je slaapkamer bevindt. Een geschikt foto is die van bijvoorbeeld het toilet of de badkamer. Of van je koffiezetapparaat. Alleen door het maken van de juiste foto kan het alarm uitgezet worden, op deze manier dwingt de app je uit bed uit te gaan, heel inventief. 

Je hoeft overigens niet bang te zijn dat je fotorol straks vol staat met foto’s van wasbakken en toiletten, de app slaat de foto buiten de fotorol van de iPhone op. De app is beschikbaar in de AppStore en via deze link te downloaden. De kosten zijn € 1,79.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze wekker-app krijgt je wél je bed uit
Sluiten