Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 7 maart 2013

Budget Apple-winkel naar Eindhoven

In het Eindhovens Dagblad lezen we dat Eindhoven een nieuwe Apple-winkel krijgt. Het wordt geen Apple Retail Store of APR, maar een winkel met budget en tweedehands Apple-producten. De winkel is van de Amsterdamse firma Leapp en zal zaterdag 20 april openen.

Leapp verkoopt tweedehands Apple-producten, van Mac Pro tot iPad. De producten zijn afkomstig van grote buitenlandse winkelketens en bedrijven. Na binnenkomst worden de producten door een eigen technische dienst gereviseerd en klaargemaakt voor verkoop tegen een zacht prijsje. Het nieuw te openen filiaal in Eindhoven is de tweede winkel van het bedrijf, Leapp heeft al een winkel in Amsterdam. 

De onderneming is begonnen als webshop en opende begin vorig jaar zijn eerste winkel in Amsterdam. Al snel volgde ook van klanten buiten Groot-Amsterdam de vraag of het mogelijk was een fysieke winkel te bezoeken. Door een winkel in Eindhoven te openen wil het bedrijf aan deze vraag voldoen. Volgens een woordvoerder is voor Eindhoven gekozen omdat dit een gunstig gelegen stad in het Zuiden van het land is.

Leapp heeft plannen om verder uit te breiden, dat er naast Eindhoven meer nieuwe filialen komen is volgens de woordvoerder vrijwel zeker. Over de locaties wordt nog nagedacht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Budget Apple-winkel naar Eindhoven
Sluiten