Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 20 maart 2013
Leestijd: 1 minuut

Apple TV 5.2.1 software-update

Naast iOS 6.1.3 heeft Apple gisteren ook een update voor de Apple TV vrijgegeven. Versie 5.2.1 bevat een aantal bugfixes en een nieuwe interface voor streamingdienst Hulu. Laatstgenoemde is alleen beschikbaar voor inwoners van de Verenigde Staten en Japan.

De bugfixes betreffen oplossingen voor drie beveiligingsgaten. Het zou voor hackers mogelijk zijn om kwaadaardige code als lokale gebruiker uit te voeren. Opmerkelijk detail is, dat Apple in het overzicht van de bugfixes op haar website hackersgroep evad3rs credit voor het melden van de bugs. Evad3rs is ook verantwoordelijk voor de evasi0n-jailbreak die sinds iOS 6.1.3 gepatcht is.

De update is beschikbaar voor de tweede en derde generatie Apple TV en kan geïnstalleerd worden via Instellingen -> Algemeen -> Update Software.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple TV 5.2.1 software-update
Sluiten