Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 6 maart 2013

‘AAPL meest ondergewaardeerde aandeel’

Het aandeel Apple daalde vandaag tot het laagste niveau sinds een jaar. Toch is men bij Goldman Sachs positief over AAPL, analyst Bill Shope van de Amerikaanse zakenbank noemt in een artikel op BusinessInsider AAPL het meest ondergewaardeerde aandeel op Wall Street.

Aandelen hebben een zogenaamde ‘upside’, dit percentage drukt uit hoeveel de waarde van het aandeel volgens analisten in de toekomst zal stijgen. Apple voert de lijst met upside-aandelen momenteel aan met een upside-percentage van 49,5%. Volgens de analist is het aandeel Apple, gezien de positieve upside, momenteel een goede aankoop. Hij geeft dan ook een BUY advies aan klanten van Goldman Goldman Sachs.

Google lijkt te profiteren van de lage koers van het aandeel Apple. Sinds het aandeel Apple zakt, stijgt het aandeel Google. De prijs van een aandeel Google is momenteel twee keer zo hoog als die van een aandeel Apple.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘AAPL meest ondergewaardeerde aandeel’
Sluiten