Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 18 februari 2013

‘Woensdag iOS 6.1.2 update’

De Duitse website iPhone-ticker meldt dat Apple waarschijnlijk aanstaande woensdag met een update komt die de Exchange– en passcodebugs oplost. Deze bugs werden vorige week ontdekt en Apple beloofde deze op te lossen, maar gaf geen datum. De Duitse site wist eerder de releasedatum van iOS 6.1.1 goed te voorspellen.

iOS 6.1.2 zal net als de vorige week uitgebrachte iOS 6.1.1 update een kleine delta-update van enkele tientallen MB’s zijn. Of de update ook de accountbeperkingen-bug oplost is onduidelijk.

Afgelopen week werden er in hoog tempo bugs gevonden in iOS 6. Woordvoerders van Apple bevestigden de bugs en lieten weten aan een oplossing te werken. Het is waarschijnlijk dat Apple in de toekomst vaker kleine updates zal uitbrengen om bugs op te lossen, met iOS 6.1.1 dat alleen voor de iPhone 4S uitkwam lijkt het begin daarmee gemaakt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Woensdag iOS 6.1.2 update’
Sluiten