Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 14 februari 2013

Valentijnscadeautje van APR’s: 10% korting op MacBooks [update]

Als je je lief (of jezelf) voor Valentijnsdag een MacBook cadeau wil doen doe je er goed aan nu te gaan shoppen. Nadat Apple gisteren aankondigde dat MacBooks in prijs verlaagd zijn, is het nu tijdelijk mogelijk om nóg goedkoper een MacBook te kopen. Alle APR’s hebben namelijk een kortingsactie op MacBooks.

De korting bedraagt 10% en is geldig van 14 tot en met 17 februari. De voorwaarden zijn per APR verschillend. Na een rondje bellen met APR’s blijken er 3 varianten van deze korting. In de vorm van een giftcard, accessoires of harde korting op de prijs van de MacBook.

Bij Xando zijn alle drie de manieren van de korting mogelijk. Bij Amac, iCentre en ivizi is de korting direct te besteden aan accesoires naar keuze, een giftcard of bijvoorbeeld Applecare. Een woordvoerder van iCentre bevestigde zojuist dat de giftcard bij iCentre ook meteen te verrekenen is met de prijs van een MacBook.

De korting is geldig op alle MacBooks, zowel de gister bekend gemaakte modellen met een CPU upgrade als ‘oude’ modellen.

UPDATE: iCentre laat aan ons weten dat de korting is alleen geldig op de ‘oude’ modellen MacBooks en dus niet op de gister bekendgemaakte nieuwe modellen. De voorraad verschilt per APR.

Reageer op artikel:
Valentijnscadeautje van APR’s: 10% korting op MacBooks [update]
Sluiten