Anth
Anth Geruchten 4 februari 2013

Vacatures wijzen op updates iLife en iWork

Waar de meeste hardware van Apple elk jaar een update krijgt, blijkt de software van het bedrijf steeds meer een ondergeschoven kindje. Zo ook iLife en iWork, beide softwaresuites moeten het al jaren zonder noemenswaardige nieuwe features stellen. Daar zou echter verandering in kunnen komen, nieuwe vacatures wijzen er namelijk op dat Apple de softwarepakketten nieuw leven in wilt blazen.

Afgelopen vrijdag heeft Apple meerdere vacatures online geplaatst. Er wordt onder andere gezocht naar quality assurance engineers voor het iLife team, twee senior software engineers voor iLife en een senior user interface designer voor iWork.

De vacatures doen vermoeden dat Apple naast nieuwe features ook van plan is om de user interface van de software onder handen zal nemen. De laatste grote opfrisbeurt voor iWork was in 2009, de laatste grote update voor iLife stamt uit eind 2010.

Het duurt uiteraard nog even voordat we de eventuele updates van iLife en iWork op onze Macs mogen installeren. Wellicht net op tijd voor het nieuwe besturingssysteem van Apple?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vacatures wijzen op updates iLife en iWork
Sluiten