Update voor Office for Mac 2011

7 reacties

Microsoft heeft een update voor Office for Mac 2011 uitgebracht. Met deze update worden volgens Microsoft kritieke problemen met de validatie van de licentie verholpen. Daarnaast zijn er verbeteringen gedaan die de stabiliteit van de applicaties ten goede komen.

In Office for Mac 2011 was een bug aanwezig die ervoor zorgde dat installaties die gelicentieerd zijn als ongelicentieerd aangemerkt worden. Office bleef ondanks dat wel werken. De update met versienummer 14.3.1 lost deze bug op.

De update is hier te downloaden, of via de autoupdater van Microsoft te installeren. De autoupdater is te openen vanuit elke Office 2011 applicatie (Word, Powerpoint, Outlook etc) door naar het menu ‘Help’ te gaan en te kiezen voor ‘Controleren op updates’ / ‘Check for updates’.

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  kommer1967

  Maar even downloaden.

 • Profielfoto
  GT1988

  Ok fijn om te weten. Ben benieuwd wanneer 2013 komt.

 • Profielfoto
  Da Vinci

  Ik ben de update meteen maar even aan het installeren. Er is overigens ook een update van messenger, en dat terwijl de support ervan binnenkort ophoudt….

 • Profielfoto
  Raymon Mens

  @Da Vinci: Zou die update voor Messenger niet gewoon de mededeling toevoegen dat het platform binnenkort stopt met bestaan?

 • Profielfoto
  Max_G

  Ik heb op mijn HD nu al 1,75 GB aan updates voor MS-Office staan.
  Ik moest het laatst opnieuw installeren en toen bleek dat je echt alle updates moet hebben en installeren, want aan combo-updates doet MS niet.
  Of doe ik iets niet goed?

 • Profielfoto
  INCTRL

  Misschien dat ie n u eens de Nederlandse woordenboek actief houdt als ik een stukje tekst kopieert in een document. Verspringt nu steeds naar Engelse grammatica.

 • Profielfoto
  langbeest

  Jammer dat office niet via de app store te koop is.
  heb net een zooi itunes bonnen gekregen.