Tim Cook mag naast Michelle Obama zitten bij State of the Union

12 reacties

Het is een drukke dag voor Tim Cook, de Apple topman moet vandaag vroeg uit de veren om te spreken tijdens de ochtendsessies van de Goldman Sachs Tech Conference. Na deze bijeenkomst in San Fransico zal Cook zich naar Washington moeten haasten, hij mag daar tijdens State of the Union naast Michelle Obama plaatsnemen in de ‘First Lady’s Box’. Dit meldt 9to5Mac.

Gasten die bij de First Lady mogen zitten worden meestal genoemd in de speech van de president. Het is waarschijnlijk dat Obama Apple zal aanhalen als bijvoorbeeld aanjager van de arbeidsmarkt. Eerder dit jaar besloot Apple namelijk een deel van de Mac-productie terug te halen naar de VS.

State of the Union is een jaarlijkse speech van de Amerikaanse president Barack Obama. In deze speech maakt hij zijn plannen voor het komende jaar bekend. Te verwachten is dat Obama dit jaar zal spreken over de economie, de nieuwe wapenwet en een herzien immigratiebeleid. Vorig jaar was Laurene Powell Jobs (weduwe van Steve Jobs) gast van Michelle Obama. In datzelfde jaar eerde de president Steve Jobs in zijn toespraak.

Topmannen van Apple zijn vaker te gast bij State of the Union speeches. In 1993 zat toenmalig Apple CEO John Sculley naast First Lady Hillary Clinton tijdens de eerste State of the Union van president Clinton.

Reacties

12 reacties
 • Profielfoto
  OriginalJef

  De snoeper

 • Profielfoto
  ¿`„

  TIM!! Afblijven !! Af Tim!

 • Profielfoto
  ¿`„

  Afblijven Tim!
  Anders heb je probleempjes met de president.

 • Profielfoto
  alexjeee

  Mooi! Waar kun je dat zien?

 • Profielfoto
  JohnO

  Steve zou trots zijn! En mijn onlangs overleden man ( Apple fan in al zijn vezels) net zo!!

 • Profielfoto
  klonic

  Tim is toch homo? Dat ablijven zal dan niet zon probleem zijn denk ik.

 • Profielfoto
  klonic

  Overigens is het Washington DC (eigenlijk D.C.), Washington is een staat in het noord westen van de USA. Daarnaast heeft elke staat ongeveer wel een stad die Washington heet. Echter Washington is een staat, Washington DC is de bekende stad en in een ander geval hoort de staat er tussen haakjes bij vermeld te worden.

 • Profielfoto
  MEEUW

  Of gewoon meer belasting betalen inplaats van de 1,3%

 • Profielfoto
  essiw

  @klonic, inderdaad, ik snap dus de reacties van marco niet…

 • Profielfoto
  mvmaastricht

  Waarmee meteen verklaard is waarom de toespraak van Tim op de tech-conference verschoven is naar eerder op de dag: niet vanwege de beurs maar gewoon omdat Tim het anders niet haalt…

 • Profielfoto
  GrannySmith

  Nou, ik ben blij dat ik dit ook weer weet.

  Al bekend wat er gegeten wordt tijdens het diner?

 • Profielfoto
  Verwijderen

  Wat een geluksvogel die Michelle!!!