Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 11 februari 2013

Tim Cook live bij Goldman Sachs Tech Conference

Elk jaar organiseert investeringsbank Goldman Sachs een ‘Tech Conference’. Dit jaar is de conferentie op dinsdag 12 februari. Voor het tweede jaar op rij is Tim Cook één van de sprekers. De conferentie in het Palace Hotel in San Francisco is alleen toegankelijk voor investeerders, maar je kan de speech van Cook toch live volgen.

Apple meldt in een bericht op haar investeerders portal dat er een audio-livestream beschikbaar is. De topman van Apple zal om 16:15 u Nederlandse tijd spreken. Waarschijnlijk is de toespraak later ook nog terug te luisteren als podcast.

Hoewel er op externe evenementen meestal geen schokkende uitspraken te verwachten zijn is er iets bijzonders aan de hand. Cook zou eerst in de middag spreken, vlak nadat de beurs sluit. Echter is zijn speech nu verplaatst naar de ochtend, vlak voordat de beurs open gaat. Zou dit betekenen dat er een aankondiging komt die de beurskoers van AAPL ten goede zal komen? We houden je op de hoogte.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tim Cook live bij Goldman Sachs Tech Conference
Sluiten