Tim Cook live bij Goldman Sachs Tech Conference

9 reacties

Elk jaar organiseert investeringsbank Goldman Sachs een ‘Tech Conference’. Dit jaar is de conferentie op dinsdag 12 februari. Voor het tweede jaar op rij is Tim Cook één van de sprekers. De conferentie in het Palace Hotel in San Francisco is alleen toegankelijk voor investeerders, maar je kan de speech van Cook toch live volgen.

Apple meldt in een bericht op haar investeerders portal dat er een audio-livestream beschikbaar is. De topman van Apple zal om 16:15 u Nederlandse tijd spreken. Waarschijnlijk is de toespraak later ook nog terug te luisteren als podcast.

Hoewel er op externe evenementen meestal geen schokkende uitspraken te verwachten zijn is er iets bijzonders aan de hand. Cook zou eerst in de middag spreken, vlak nadat de beurs sluit. Echter is zijn speech nu verplaatst naar de ochtend, vlak voordat de beurs open gaat. Zou dit betekenen dat er een aankondiging komt die de beurskoers van AAPL ten goede zal komen? We houden je op de hoogte.

Reacties

9 reacties
 • Profielfoto
  PBP

  OSX 10.9 Lynx

 • Profielfoto
  alexjeee

  Ben benieuwd!:)

 • Profielfoto
  Verwijderen

  Verwacht er niet te veel van. Hij zal niets aankondigen.

 • Profielfoto
  sunapple

  ”We’re going to make some incredibly-amazing-awesome-extraordinary products this year.”

 • Profielfoto
  Richarddus

  Las ergens dat z’n speech naar vroeger is verplaatst omdat hij ’s avonds dan bij State of the Union naast Michelle Obama mag zitten. Klonk aannemelijk als je het mij vraagt.

 • Profielfoto
  iekozz

  Er gaat niets bijzonders gebeuren. Tim Cook moet in de avond aanwezig zijn bij de State of the Union (soort prinsjesdag van de USA) vlak naast Michelle Obama.

 • Profielfoto
  Zakske

  Cook zou eerst in de middag spreken, vlak nadat de beurs sluit. Echter is zijn speech nu verplaatst naar de ochtend, vlak voordat de beurs open gaat. Zou dit betekenen dat er een aankondiging komt die de beurskoers van AAPL ten goede zal komen?

  Dat zou héél triest zijn, en zal AAPL op de lange termijn waarschijnlijk meer slecht dan goed doen. Die TC’s van Goldman Sachs zijn gewoon een manier om je aandeel aan institutionele beleggers te verkopen. Als ze vóór opening van de beurs met iets nieuws komen denken die grote investeerders simpelweg “Fuck you, Apple”.

 • Profielfoto
  Nicks

  De meest saaie spreker evah. Op dat soort momenten mis ik Steve :-/