‘Apple televisie-evenement voor ontwikkelaars? Nope!’

8 reacties

Analist Peter Misek van Jefferies beweerde eerder vandaag dat Apple op dit moment voorbereidingen voor een evenement rond een nieuw televisie-product treft. Alle opwinding lijkt echter voor niets, met één woord wordt dit gerucht nu ontkracht door een betrouwbare bron.

“Nope.” Schrijft Jim Dalyrmple van The Loop in een reactie op het bericht over het evenement dat in maart zou moeten plaatsvinden. Gezien Dalyrmple een onberispelijke reputatie heeft op het gebied van voorspellen/ontkrachten van geruchten kunnen we ervan uitgaan dat er toch geen Televisie-evenement in de pijplijn zit.

Terug naar het horloge dan maar? Die geruchten lijken een stuk concreter.

Reacties

8 reacties
 • Profielfoto
  bestbier

  Jim Dalrymple is een Topper! Luister maar eens naar de podcast “Amplified”, samen met Dan Benjamin.

 • Profielfoto
  MoNdO GeNeRaToR

  Tot zover de analisten alweer;).

 • Profielfoto
  koolenboer

  Ik ben zelf ook analist geweest. Wat een top beroep. Ik riep iets en men nam het als de waarheid. Zag ik mijn “voorspelling” niet uitkomen dan stelde ik gewoon mijn visie bij. XD

 • Profielfoto
  alexjeee

  Jup, en volgende werk komen er 3 nieuwe iPhone’s, iPad’s & een iPlane/iJet. En niet te vergeten: een speciale locomotief die de sneeuw doet verdwijnen van de rails,,, speciale deal met de NS!

  Kom ik nu ook op de voorpagina van alle kranten?

 • Profielfoto
  karelschapie

  Ik lees altijd analfisten…

 • Profielfoto
  ICell
 • Profielfoto
  ICell

  @ meselluf:

  Oeps dat stond dus al, een paar artikelen terug
  mea culpa

 • Profielfoto
  murdock1

  Geef mij maar een samsung led tv met internet