jann47
jann47 Nieuws 14 februari 2013

Soort vroege Valentijnsverrassing voor medewerkers LinkedIn

TechCrunch meldt dat er gisteren voor de 3500 medewerkers van de, vooral op professionals gerichte netwerksite LinkedIn een aardige verrassing klaar stond. Jeff Weiner, de CEO van het beursgenoteerde bedrijf, wilde zijn liefde voor alle medewerkers tastbaar maken door hen een iPad mini cadeau te doen.

Om zijn dankbaarheid te tonen voor de inzet en het harde werken in het vorig jaar trok hij ongeveer anderhalf miljoen dollar uit om iedereen een 32 GB iPad mini te kunnen geven. Dus niet eens het goedkoopste 16 GB model.

Dat kon ook wel, want in het laatste kwartaal mocht LinkedIn het genoegen smaken om 303,6 miljoen dollar binnen te slepen. Dat was 81 procent groei, en overtrof de verwachtingen op Wallstreet met 25 miljoen dollar. De iPads werden uitgereikt op de twee wekelijkse ‘All Hands’ bijeenkomst die gisteren plaatsvond. Jeff Weiner is in januari uitgeroepen tot Executive of the year 2012. Je vraagt je wel af of hij nog een leuke korting van Apple heeft gekregen bij de aanschaf van zo veel mini’s tegelijk.

Reageer op artikel:
Soort vroege Valentijnsverrassing voor medewerkers LinkedIn
Sluiten