Soort vroege Valentijnsverrassing voor medewerkers LinkedIn

6 reacties

TechCrunch meldt dat er gisteren voor de 3500 medewerkers van de, vooral op professionals gerichte netwerksite LinkedIn een aardige verrassing klaar stond. Jeff Weiner, de CEO van het beursgenoteerde bedrijf, wilde zijn liefde voor alle medewerkers tastbaar maken door hen een iPad mini cadeau te doen.

Om zijn dankbaarheid te tonen voor de inzet en het harde werken in het vorig jaar trok hij ongeveer anderhalf miljoen dollar uit om iedereen een 32 GB iPad mini te kunnen geven. Dus niet eens het goedkoopste 16 GB model.

Dat kon ook wel, want in het laatste kwartaal mocht LinkedIn het genoegen smaken om 303,6 miljoen dollar binnen te slepen. Dat was 81 procent groei, en overtrof de verwachtingen op Wallstreet met 25 miljoen dollar. De iPads werden uitgereikt op de twee wekelijkse ‘All Hands’ bijeenkomst die gisteren plaatsvond. Jeff Weiner is in januari uitgeroepen tot Executive of the year 2012. Je vraagt je wel af of hij nog een leuke korting van Apple heeft gekregen bij de aanschaf van zo veel mini’s tegelijk.

linkedin mini

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  computer space

  Leuk voor de kids. Ga er vanuit dat de gemiddelde Linkedin employee al iets beters heeft.

 • Profielfoto
  Ansems

  Leuk karretje staat daar zeg

 • Profielfoto
  moller

  Goede blijk van waardering! Allemaal gelukkig naar huis vanavond.:-)

 • Profielfoto
  Yggdrasil

  Gul zeg. Werknemers die die zeepschuit van Jobs in elkaar hebben gestopt moesten tevreden zijn met een Shuffle.

 • Profielfoto
  michiel112

  Die kregen er ook gewoon voor betaald en zullen vast ook wel een kerstpakket of iets dergelijks hebben gekregen van hun werkgever. De gebruikers van LinkedIn krijgen toch niks? Dat zijn de klanten net zo als Jobs een klant was… Je vergelijk gaat dus niet op.

  Het is op zich wel gul vergeleken met wat de werknemers van Apple krijgen (een korting op Apple hardware geloof ik).

 • Profielfoto
  Hydræ

  De kerstman is weer vroeg dit jaar…