Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 12 februari 2013

Sonos komt met Playbar en Controller-app update

Afgelopen jaren heeft menig Sonos apparaat een plaatsje in de huiskamer weten te veroveren. Via het draadloze systeem kan muziek en radio afgespeeld worden. Vandaag presenteert Sonos met een nieuw model voor de thuisbioscoop: Playbar.

Zoals de naam al doet vermoeden is dit een langwerpig model speakersysteem dat onder de tv gehangen kan worden. Het apparaat kan via een optische kabel met de TV worden verbonden en zo ook het geluid van bijvoorbeeld dvd-spelers of consoles weergeven. Alle draadloze functies die in de ‘traditionele’ Sonos systemen zitten zijn ook in de Playbar aanwezig.

Aan de binnenkant bevat de Playbar negen speakers die individueel versterkt worden. Volgens Sonos zorgt het systeem zelf voor een goede afregeling van het geluid, de ingebouwde sensoren detecteren of de Playbar obstakels boven of onder zich heeft en past automatisch de equalizer aan. De Playbar is vanaf 5 maart verkrijgbaar voor 699 euro.

Naast de Playbar kondigde Sonos vandaag ook een software-update aan voor haar iPhone app. Deze is geüpdatet naar versie 4.0. Nieuw in de app zijn one-touch favorieten. Daarnaast is de Sonos app aangepast voor het grotere scherm van de iPhone 5.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sonos komt met Playbar en Controller-app update
Sluiten