Chuck Sterk
Chuck Sterk Geruchten 6 februari 2013
Leestijd: 1 minuut

Nieuwe Mac Pro’s onderweg?

Cult of Mac heeft de hand gelegd op een flinterdun sprankje hoop op aanstaande nieuwe Mac Pro’s. Een vertegenwoordiger van Apple zou een Franse computerverkoper hebben gezegd dat er in het voorjaar van 2013 een nieuwe lijn van de Mac Pro geleverd wordt.

Het gerucht wordt ook gevoed door het feit dat de huidige Mac Pro’s vanaf 1 maart niet meer in Europa geleverd mogen worden. Begin dit jaar heeft Apple de Europese distributeurs laten weten dat de Mac Pro niet meer geleverd zal worden, omdat het model niet voldoet aan een nieuwe Europese veiligheidsstandaard die per 1 maart in werking treed. 

afbeelding via Cult of Mac

Hoewel het bewijs voor deze nieuwe release flinterdun is, heeft Tim Cook natuurlijk vorig jaar ook een belofte gedaan aan de pro-gebruikers door te zeggen dat ‘Something really great’ in 2013 gelanceerd zou worden. De verwachting was dat dat later dit jaar zou zijn, maar misschien is vroeg feest voor de heavy users!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe Mac Pro’s onderweg?
Sluiten