Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 25 februari 2013

Nieuwe iPad ‘Hollywood’ commercial

Gisteravond werden in Amerika de Academy Awards, beter bekend als The Oscars, uitgereikt. Vele nominaties en awards voor onder andere de films Brave (Disney-Pixar), Life of Pi en Les Miserables. Dit spektakel wordt op de nationale Amerikaanse TV uitgezonden.

In de commercialbreak was een nieuwe iPad-commercial te zien. Geheel in Hollywoord stijl met Lights, Camera, Action!

In de nieuwe tv-reclame benadrukt Apple zoals in de vorige commercials vooral de 300.000 apps die voor de iPad gemaakt zijn. iMovie, Apple Maps en Action Movie FX passeren de revue. Uit een aantal films is ook beeldmateriaal gebruikt, we zien Back to the future, Apollo 13 en Indiana Jones and the Temple of Doom voorbij komen.

Bekijk de nieuwe iPad-commercial hieronder:

http://www.youtube.com/watch?v=H8pj3WQyOzY

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe iPad ‘Hollywood’ commercial
Sluiten