Nieuwe iPad ‘Hollywood’ commercial

4 reacties

Gisteravond werden in Amerika de Academy Awards, beter bekend als The Oscars, uitgereikt. Vele nominaties en awards voor onder andere de films Brave (Disney-Pixar), Life of Pi en Les Miserables. Dit spektakel wordt op de nationale Amerikaanse TV uitgezonden.

In de commercialbreak was een nieuwe iPad-commercial te zien. Geheel in Hollywoord stijl met Lights, Camera, Action!

In de nieuwe tv-reclame benadrukt Apple zoals in de vorige commercials vooral de 300.000 apps die voor de iPad gemaakt zijn. iMovie, Apple Maps en Action Movie FX passeren de revue. Uit een aantal films is ook beeldmateriaal gebruikt, we zien Back to the future, Apollo 13 en Indiana Jones and the Temple of Doom voorbij komen.

Bekijk de nieuwe iPad-commercial hieronder:

https://www.youtube.com/watch?v=H8pj3WQyOzY

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  Buzz

  Waarom niet een link naar de filmpjes op Apple’s eigen site, waar de kwaliteit nog wat beter is dan op YouTube, en ze makkelijker allemaal op een rij te bekijken zijn? http://www.apple.com/ipad/videos/#tv-ads-hollywood

 • Profielfoto
  Jordy1994

  Geinig.

 • Profielfoto
  BDM STUDIOS

  Leuk!

  Die ‘behouder’ van deze iPad heeft of:

  1. geen last van een te uitbundig (zuip) stap-avondje gisteren;
  2. die iPad zit ‘muurvast’ vanachter gelijmd;
  3. de content is mooi gemonteerd in de frame van de iPad!

  OF

  4. ALLES IS NEP!

  ;-)

 • Profielfoto
  knekkie

  @BDM STUDIOS.

  Of het is gewoon een goede reclame die laat zien wat je allemaal met de iPad kan.