jann47
jann47 OMT Specials 26 februari 2013

Just ‘One More Thing’

Ja, alle bezoekers van deze site kennen deze uitdrukking van Steve Jobs natuurlijk als geen ander. ‘One more thing’, ‘one more little thing’. Jobs gebruikte verschillende vormen, aanvankelijk als losse opmerking, maar naarmate het effect van de opmerking duidelijker werd, steeds meer bewust. Het was de inleiding tot een niet altijd uitermate belangrijke, maar wel interessante en vaak grappige introductie.

Cult of Mac heeft in 2008 al eens een timeline weergave gemaakt van de belangrijke ‘one more things’, maar nu heeft ‘Every Steve Jobs video’ een kanaal op YouTube, een compilatie gemaakt van een hele reeks ‘one more thing’ momenten.

Het is leuk om al die momenten eens chronologisch geordend achter elkaar te zien, maar het is zeker ook interessant in het kader van de ontwikkeling die Steve Jobs heeft doorgemaakt. Volgens TUAW kun je zien hoe Jobs er bewust een gebeurtenis op zich van maakte die hem hielp bij het in stand houden van zijn beroemde stijl van presenteren.

Hier is het filmpje te zien:

http://www.youtube.com/watch?v=2QQLyS0MnzM

Reageer op artikel:
Just ‘One More Thing’
Sluiten