Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 28 februari 2013
Leestijd: 1 minuut

iTunes Movies nu ook in the Cloud

Gisteren kregen Nederlandse iTunes-gebruikers de melding dat er nieuwe voorwaarden geaccepteerd moeten worden. Deze voorwaarden spraken over de mogelijkheid om een nieuw type eerder aangeschafte content tevens te downloaden op andere apparaten. Wat blijkt, dit nieuwe type eerder aangeschafte content zijn films.

Apple bevestigde vanochtend officieel dat het voor Nederlandse gebruikers nu ook ook mogelijk is om eerder aangeschafte films via de iCloud opnieuw te downloaden. Het was al mogelijk om eerder aangeschafte muziek en apps opnieuw te downloaden. Apple noemt dit ‘iTunes in the Cloud’.

Diverse alerte iTunes-gebruikers tipten ons al over het feit dat de Apple TV ineens het tabblad ‘gekocht’ liet zien bij het film-overzicht. Ook iTunes-gebruikers in onder andere België, Frankrijk, Noorwegen en Zweden hebben nu de beschikking over deze functie. Duitsland moet het als één van de laatste West-Europese landen nog zonder iTunes movies in de Cloud stellen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iTunes Movies nu ook in the Cloud
Sluiten