Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 26 februari 2013
Leestijd: 1 minuut

iPod graveren gaat ‘fout’

Vandaag kwam een klassieke iPod-grap bovendrijven op praktisch alle internationale tech-sites. Als je een iPod koopt kan je kiezen om er een tekst in te laten graveren. Als je dat niet wil vink je aan dat je dat niet wil. Als je de internationale tech-pers wil halen koop je echter een iPod en laat je er “No, thanks. I don’t want my iPod engraved” in zetten.

In 2011 haalde iemand dit grapje al uit. Reddit-member jayhawk503 moet gisteren gedacht hebben dat hij dit nog wel dunnetjes over kon doen. Zo liet hij de tekst “No, thanks. I don’t want my iPod engraved” in zijn nieuwe iPod Touch graveren. Met succes, veel internationale tech-sites hebben zijn foto overgenomen. Of het de eventuele verkoopwaarde van de iPod ook ten goede zal komen betwijfelen wij echter. Check de foto hieronder.

Heb jij een tekst in je iPod of iPad laten graveren? Indien ja, welke oneliner staat er op? Via Twitter kwam al een sterke suggestie binnen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
iPod graveren gaat ‘fout’
Sluiten